avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Este necesar CAEN de tiparire?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Este necesar CAEN de tiparire?

Buna ziua avocatnet.ro,

Ma gandesc sa incep o afacere cu felicitari/invitatii/calendare/etichete de sticle/etc.. personalizate pe care sa le fac la comanda pe internet.
Am nevoie de cod caen pentru tiparire (CAEN 1812 Alte activitati de tiparire) daca eu voi printa in oras si acasa doar voi decupa/asambla??

Este posibil ca eu sa fac si pozele necesare personalizarii. In acest caz am nevoie de cod caen prestari servicii foto si/sau editare fotografica?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
ionelbaciu87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 26 Septembrie 2017
Daca nu le tipariti dvs., atunci nu aveti nevoie de acel cod CAEN.

intrebarea 2 :
5819 Alte activitati de editare
Aceasta clasa include:
-editarea (inclusiv on-line ) de : -cataloage -fotografii, gravuri si carti postale -felicitari -formulare -afise, reproduceri ale operelor de arta -materiale publicitare -alte tiparituri -editari on-line de informatii statistice sau alte informatii

Aceasta clasa exclude:
-editarea de ziare exclusiv publicitare, vezi 5813
-furnizarea on-line de programe software (gazduirea de aplicatii si servicii de furnizarea a acestora), vezi 6311

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen scriere articole in limba engleza Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. As vrea sa deschid un SRL-D, avand ca obiect de activitate scrierea de articole in limba engleza, pentru siteuri din strainatate, activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Caen danicul danicul Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: care cod CAEN se potriveste pentru serviciul/activitatea de editare a pozelor, formare baze de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 asover asover care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod? (vezi toată discuția)