avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren dat in arenda- 5 frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren dat in arenda- 5 frati

De pe urma unui teren dat in arenda la o asociatie cum de se poate ca doi frati din cei 5 pot sa primeasca foloasele materiale de la asociatie,iar ceilalti 3 nu,atata timp cat niciunul nu detine un act valabil pe terenul respectiv,titlul de proprietate fiind pe numele parintilor decedati,atata timp cat nu este facuta masa succesorala?cum pot opri arendarea terenului?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: 78roa , utilizator 10:49, 28 Septembrie 2017
Nu stiu cum de se poate, insa e clar ca trebuie dezbatuta succesiunea, stabilite cotele parti si impartite veniturile aferente terenului arendat.
78roa a scris:

De pe urma unui teren dat in arenda la o asociatie cum de se poate ca doi frati din cei 5 pot sa primeasca foloasele materiale de la asociatie,iar ceilalti 3 nu,atata timp cat niciunul nu detine un act valabil pe terenul respectiv,titlul de proprietate fiind pe numele parintilor decedati,atata timp cat nu este facuta masa succesorala?cum pot opri arendarea terenului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune alex333 alex333 Doresc sa deschid succesiunea am divergente cu fratii si mama mea si vreau sa cer iesirea din diviziune cu un teren si casa parinteasca. Mentionez ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Persoana decedata fara mostenitori directi-copii ananasha51 ananasha51 I cazul unei persoane decedate, fara mostenitori directi ( copii)cine si cum are dreptul la mostenire ? Au fost 5 frati din care a ramas in viata unul ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii când o parte dintre moștenitori au investit sume importante de bani în proprietate. putem să ne bazăm doar pe titlul de proprietate asupra terenului pentru moștenire? David2018 David2018 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, dupa decesul bunicului, mama mea a fost unicul mostenitor al succesiunii, bunica si ceilalti frati ai mamei cedand ... (vezi toată discuția)