avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot proceda cu cetelemul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot proceda cu cetelemul?

In data de 31.08.2017 am facut un contract la cetelem, Nevoi personale de 20.000 lei rata fiind 405 lei/ luna, asa mi-sa spus in momentul cand faceam contractul, dar a mai zis si "face-ti o cerere cum ca vreti sa renuntati la asigurare" am facut cererea si am trimis-o impreuna cu contractul.
Data scadenta este dupa 16 pana la sfarsit de luna, astazi merg sa imi platesc rata si minimul de plata in loc de 405 lei este 475 lei. Dupa 2 telefoane la cetelem aflu ca eu am asigurare facuta la ei si ca eu nu am trimis nici o cerere.
Pot sa aplic in instanta problema asta? Ce demersuri ar trebui facute? (este prima data cand vreau sa dau pe cineva in judecata)

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditul in urma decesului maya17 maya17 Buna ziua. Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea ... (vezi toată discuția)
Taxa de rambursare?? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Pana prin luna octombrie anul trecut aveam o parere buna despre Cetelem, aveau rate fixe si erau cat de cat mai seriosi decat restul \" camatarilor legali\", ... (vezi toată discuția)
Card de credit - imposibilitate plata rate elenuta 55 elenuta 55 Buna ziua! Am si eu o rugaminte daca imi puteti spune si mie tatal meu a avut un card de credit la CETELEM, insa din pacate tatal meu a decedat. Am avut ... (vezi toată discuția)