avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii plata in natura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii plata in natura

Vreau sa inchei un contract de prestari servicii (am calitatea de beneficiar) si am stabilit de comun acord ca plata pentru serviciile care imi sunt prestate sa nu o achit doar in bani, ci si in natura (lemn). Urmeaza sa taiem cativa copaci si modalitatea de plata sa fie partial cash, partial , lemnul rezultat in urma taierii copacilor. Serviciile ce urmeaza a fi facute sunt de taiere, curatare si transport lemn din unitatea mea.

Intrebarea mea este daca se poate incheia un astfel de contract, si sub ce forma sa trec la modalitatea de plata, ma gandeam asa:
"partile stabilesc de comun acord ca modalitatea de plata pentru serviciile prestate sa se stinga prin achitarea sumei de ..... restul pana la diferenta se va achita in natura prin transferul dreptului de propietate al lemnului...., catre sc...srl, asumate in mod expres de catre parti prin semnarea si stampilarea prezentului contract."
Insa nu stiu exact cum se procedeaza in acest caz, cum sau cine stabileste valoarea lemului rezultat. ce fel de acte trebuie sa avem pentru a fi ok din punct de vedere legal.

Sau orice varianta propusa, imi este de mare ajutor.

Alte discuții în legătură

Plata in natura intr-un contract comecial Boris_B Boris_B Buna ziua, Vreau sa inchei un contract de prestari servicii (am calitatea de beneficiar) si am stabilit de comun acord ca plata pentru serviciile care imi ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Aplicare og.6/2013 camicami camicami Buna tuturor, referitor la impozitul de 0,5% pentru veniturile obtinute din exploatarea forestiera in baza autorizatiei de exploatare,spuneti-mi,va rog,cine ... (vezi toată discuția)