avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis in baza de date EUCARIS
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis in baza de date EUCARIS

Buna ziua,am o intrebare la care ar putea sa mi raspunda cineva cunoscator,sau care a patit ca mine.Am permis romanesc la care data de expirare a fost in februari.,Inainte de expirare mi am facut viza medicala si toate documentele pt o noua valabilitate.La preschibari permise am fost anuntat ,ca nu pot reinnoi permisul deoarece am o problema in Germania si sunt bagat intro baza EUCARIS,fara sa mi poata spune ce problema si de cand.In Germania am luat o amenda prin 2010-2o11 pe care am platit o pe loc ,si de atunci am circulat prin Germania de multe ori.Nu mai am chitanta cu care am platit amenda si nici nu stiu prin ce localitate s a intamplat.De la Politia Romana am primit raspuns scris ,in urma demersurilor facute de mine,ca pana nu rezolv in Germania nu pot reinnoi valabilitatea permisului.Multumesc. Astept un raspuns competent.

Alte discuții în legătură

Permis intr-o tara europeana clientX clientX In cazul unei persoane cu cetatenie romana, careia i-a fost anulat permisul de conducere in Romania, dar care poseda permis de conducere european, in ce ... (vezi toată discuția)
Alcool germania cretzu194 cretzu194 Buna ziua , sambata seara un prieten a fost oprit in Germania de politia rutiera , problema e ca bause 5-6 beri de 7% alcool.Nu stie cat a avut in aerul ... (vezi toată discuția)
Permis auto expirat Livingston Livingston Buna ziua ! Am o problema : permisul auto imi expira in 2 zile. Am facut o programare online pentru data de 22 Iunie, prima zi liberă la programări. ... (vezi toată discuția)