avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Stimate domnule avocat
In anul 2005 am contractat in calitate de persoana juridica un autoturism tip autoutilitara cu un credit ipotecar luat de la Banca Wolsfbank , credit pe care nu l-am mai putut achita de prin aprilie 2009.
Prin anul 2012 prin executor judecatoresc mi s-a cerut sa achit restul de bani circa 3500 euro,eu propunind ca in contul acestei restante de bani sa mi se execute bunul contractat.
La sfarsitul anului 2015 in urma fuziunii dintre banca Wolksbank si banca Transilvania ,prin acelasi executor judecatoresc , prin cartea funciara mi s-a scos la licitatie cu vanzare apartamentul personal in care locuiesc impreuna cu familia.
In aprilie 2016 am facut o contestatie la executare , la care pe 29 decembrie accesand site-ul Ministerului Justitiei am aflat ca am primit o solutie nefavorabila si la care nu am primit nici pana astazi hotararea judecatoreasca de la tribunalul de care apartin , pentru a face recurs la aceasta hotarare.
Va rog stimate domn(a), sa-mi spuneti pe aceasta cale ce mai am de facut .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ovidiu64 , utilizator 10:05, 30 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la instanta sa studiati acel dosar, sa vedeti daca s-a redactat hotararea si daca vi s-a comunicat. Sa vedeti motivele pt care contestatia a fost respinsa. Sa vedeti daca mai sunteti sau nu in termen pt a declara un apel si nu in cele din urma sa consultati un avocat pt a avea ceva sanse in viitor.
La arhiva am mers si mi se zice ca dosarul nu poate fi studiat intrucat este la judecator urmand sa mi se redacteze hotararea.Intrucat a trecut atat timp de la publicarea hotararii pe siteul MJ , am facut doua cereri de urgentare a redactarii hotararii una in iunie 2017 si una pe la inceputul lui sept. 2017 si tot n-am primit niciun raspuns.
Stau cu frica ca ma trezesc cu vreun eventual cumparartor si trebuie sa parasesc imobilul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare. cum se poate face dacă n-am intrat în posesia hotărârii judecătorești? ovidiu64 ovidiu64 Stimate domnule avocat In anul 2005 am contractat in calitate de persoana juridica un autoturism tip autoutilitara cu un credit ipotecar luat de la Banca ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata credit contractat de fostul sot dupa divort mihasava35 mihasava35 Buna seara...Am divortat de sotul meu.In data de 24 aprilie 2016,Instanta a hotarat desfacerea casatoriei,plus pensie de intretinere pt cel mic,incepand cu ... (vezi toată discuția)
Cai de atac si protest ion_cristian73 ion_cristian73 In pe data de 16 mai 2017 pe sitele http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar= xxx mi s-a dat pe site hotararea care imi este favorabila in ... (vezi toată discuția)