avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu

Am depus actele pentru recuperarea taxei de mediu si mi s a cerut cont in banca altfel nu imi aproba dosarul.Este obligatoriu conform carei legi sau articol sa detin cont pentru asa ceva. Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto de recuperat pdn38 pdn38 Am castigat in instant recuperarea taxei auto. Care sunt urmatorii pasi si ce taxe, acte imi sunt necesare in continuare. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa pe poluare 25%? sau 100%? antalia antalia Am cumparat o masina in 2009, iar acum am depus cererea de recuperare a diferentei conform noii legi din 2012. As vrea sa va intreb daca, dupa toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva la taxa de prima inmatriculare, lipsa mentiune in hotararea judecatoreasca rfanel rfanel Astazi am primit hotararea prin care am castigat recuperarea taxei de prima inmatriculare dar am constatat ca instanta nu face referire si la recuperarea ... (vezi toată discuția)