avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociația de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociația de proprietari

Mă poate ajuta cineva ? Locuiesc în Italia de 2 ani . Am fost în luna august în tara 8 zile din care 5 am fost la mare . M -am trezit acum ca m -au încărcat la întreținere cu un număr de 2 persoane . Menționez ca în apartament nu locuiește nimeni altcineva . Ce ar trebui sa fac ???. Și anul trecut am pățit același lucru de fiecare data când am fost în tara și nu numai .
Cel mai recent răspuns: cristinaapostol , utilizator 09:15, 4 Octombrie 2017
Buna ziua,
In primul rand trebuie sa luati legatura cu presedintele asociatiei,sa faceti o cerere prin care sa solicitati scoaterea de la intretinere pe o perioada determinata sau nederminata . Legal , trebuie sa locuiti in imobil maxim 2 sapt.pt.a fi trecut la intretinere in luna respectiva. Incercati o discutie cu presedintele sau cu administratorul blocului.
La asociația de proprietari este făcută cerere de scoatere de la întreținere de doi ani de zile pe o perioada nedeterminata . Discuțiî am mai avut pentru ca nu este prima data . Eu pot dovedi cu biletele de avion perioada cât am stat în tara . întrebarea mea este ce pot face în cazul acesta pentru ca vreau sa plătesc atâta timp cât nu este corect .
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
cristinaapostol, utilizator
Daca nu reusiti sa rezolvati problema pe cale amiabila cu pres.asociatiei sau cu administratorul prezentandu-va toate dovezile pe care le aveti,singura solutie este sa faceti o reclamatie la politie contra asociatiei ,implicit a presedintelui
Deci următorul pas ar fi la politie ? Nu trebuie sa dau asociația în judecata ? Va mulțumesc pentru ajutor .
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia nu va poate ajuta in acest caz
Incercati solutionarea amiabila direct cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Eventual notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia respectarii dispozitiei in vigoare respectiv impunerea la plata numar persoane numai dupa decaderea termenului de 15 zile/
luna,in care acestea sa fi locuit in imobil,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

Alte discuții în legătură

Plecati in strainatate relly77 relly77 Buna ziua Eu si sotul meu suntem plecati de trei ani din tara, intorcandu-ne acasa o data pe an pentru 2 saptamani. Mentionez ca apartamentul are centrala si ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta calculul platii la intretinere? MaraPuscasu MaraPuscasu Buna ziua. Fiind studenta, pe perioada anului universitar am locuit cu chirie impreuna cu alte 2 colege intr-un apartament din bucuresti. Inainte sa eliberam ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere taie taie Buna seara, Din data de 11.11.2014 m-am internat in spital. Am depus o cerere presedintelui de bloc prin care solicit scoaterea de pe lista de plata ... (vezi toată discuția)