avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor contabil - refuz predare acte
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

contabil - refuz predare acte

are drepul legal,un contabil sa-mi retina actele,daca eu nu mai vreau sa lucrez cu el?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:32, 9 Octombrie 2009
Mergeti la Politie si depuneti o plangere in acest sens. Sustineti faptul ca v-au fost furate de catre respectivul de la sediul societatii!
Consultati un avocat in prealabil!
Succes!
am consultat un avocat si mi-a spus ca prin executor silit voi recupera actele.problema e ca toate acestea dureaza,iar eu am nevoie de balante cat mai curand ,pentru a obtine un credit si pt a finaliza dosarul de leasing.am incercat sa le explic cat mai frumos ca nu au nici-un drept sa-mi retina documentele firmei,ca am vorbit cu avocatul si ca voi face plangere la politie.degeaba.......sustine ca vrea sa se razbune si nu-mi da actele.dati-mi o idee ,sa-l fac sa inteleaga ca face o mare prostie si sa-l pot convinge sa mi le dea pe loc.stiu ca trebuie sa existe o "amenintare"cu folos,care sa-l sperie un pic......dar nu stiu care!
Mai consultati alt avocat....poate se indura vreunul sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari catalinhdd catalinhdd Am si eu nevoie de ajutorul unui avocat in legatura cu un proces. Deci am fost dat in judecata de asociatie pentru o restanta de 2900 lei si penalitati de ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sau casa de avocatura Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, Sunt asociat într-o societate neplatitoare de tva (domeniu de activitate - restaurante) cu fosta concubina care in perioada Mai-Iunie anul ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de prestari servicii de consultanta ursenicoleta ursenicoleta Am incheiat un contract de consultanta in care sunt beneficiarul. Acesta prevede un avans , si inca trei transe de plata , dar consultantul nu m-a ajutat cu ... (vezi toată discuția)