Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
			 Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

Ramonaele 
	    	Utilizator

Ramonaele 
	    	Utilizator	    

Cum a reusit sa vanda masinile daca nu erau proprietatea lui? Cu siguranta sunt mai multe detalii pe care nu le cunoasteti. Ar trebui sa achite prejudiciul pt a avea o sansa minima de scapare.
 Ramonaele 
	    	Utilizator

Ramonaele 
	    	Utilizator	    

Sa faca demersuri pentru acoperirea prejudiciului cauzat persoanelor vatamate si sa incerce sa se impace sau sa incheie un acord de mediere. Daca nu reuseste, cel mai probabil va fi trimis in judecata si condamnat.
Este posibil sa mai fie vorba si de savarsirea unor infractiuni de fals.
			 aplesea95	                   

Bună seara, 
Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals.
Am ... (vezi toată discuția)
	                    aplesea95	                   

Bună seara, 
Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals.
Am ... (vezi toată discuția)

catalins2	                   

Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)
	                    catalins2	                   

Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)

Someoneelse	                   

Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)
	                    Someoneelse	                   

Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)