avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înșelăciune: mașini cumpărate cu credit neachitat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Înșelăciune: mașini cumpărate cu credit neachitat din UK vândute în ulterior în România. Ce riscă vânzătorul dacă mașinile au fost ridicate de la noii proprietari?

Buna dimineata. Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit creditele, iar luna trecuta au venit si au ridicat masinile de la noii propritari , care la randul lor vor sa depuna plangere pt inselaciune impotriva fratelui meu . Va rog sa imi spuneti ce I se poate intampla. Va multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Genoxy55 , utilizator 10:04, 27 Martie 2018
Buna ziua!
Nu stiu daca fratele dmv. este cel din actele masini care tocmai am cumparato?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Salut! Și eu risc sa fiu o victima a unei astfel de inselatorii. Am luat masina de la om, precizez ca el era trecut ca fiind proprietarul, si ulterior la indrumarea unui prieten am verificat.o pe un site de specialitate si am aflat ca este luata cu credit din iunie 2017. In decembrie am facut achizitia si de acum trebuie sa o inmatriculez. Am verificat.o pe unde am putut si deocamdată este ok, adica nu apare furată sau altceva. Ce sa fac? Voi ce ati mai facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune tentativa de inselaciune si fals aplesea95 aplesea95 Bună seara, Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals. Am ... (vezi toată discuția)
Problema masina uk catalins2 catalins2 Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Someoneelse Someoneelse Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)