avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Acord de confidentialitate in caz de participare la ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Acord de confidentialitate in caz de participare la procedura de achizitie

Exista vreun model de acord de confidentialitate pentru nedivulgarea unor informatii cuprinse intr-un caiet de sarcini?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:39, 11 Octombrie 2017
exista tot felul de modele, dar difera obiectul. important e sa se specifice partile, obiectul acordului (ceea ce urmeaza sa nu fie divulgat), termenul de valabilitate, eventualele bonusuri, daca e cazul, si fireste sanctiunile corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa contina contractul de mediere? lenu_top lenu_top Buna ziua am si eu o nelamurire legata de un contract de mediere in cazult unui accdident rutier. in contractul de mediere se specifica doar numele partilor, ... (vezi toată discuția)
Semnare contract confidentialitate pe termen nelimitat alexandrubirtoc alexandrubirtoc Buna seara. Mi se cere la firma la care lucrez sa semnez un contract de confidentialitate VALABIL PE TERMEN NELIMITAT. (toata viata) In cazul in care este ... (vezi toată discuția)
Incalcare confidentialitate muriele muriele Buna! Recent am publicat un articol pe o platfroma online. Articolul este relatat pe baza experientei mele la un fost loc de munca, fiind alcatuit din ... (vezi toată discuția)