avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise post

V a rog sa ma ajutati urgent cu niste modele fise post: consultant credite, coordonator echipa vanzari in acelasi domeniu, operator call - center in acelasi domeniu (retail). daca se poate si cate un model de contracte pt aceste posturi...mi-ar fi de mare folos. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: gabita.73 , utilizator 08:23, 8 Octombrie 2009
va ajut eu sa -mi dati o adresa de mail.
in general le gasesti pe internet
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care am raspuns. adresa de mail este gabicyti@yahoo.com sau lider_credit@yahoo.com. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare prin telefon cu cod cor 333907 ? lymphor lymphor Buna ziua, am primit o oferta de munca intr-un call-center pentru vorbitori de limba italiana. Este vorba de un site pe care se fac rezervari hoteliere ... (vezi toată discuția)
Call center alessias alessias Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv si daca se ... (vezi toată discuția)
Fisa de post catalinmihai catalinmihai Buna seara, Imi cer scuze ca va deranjez intrebandu-va, dar aveti sa-mi oferiti si mie 2 fise de post? a) fisa de post calculator pret cost b) fisa post ... (vezi toată discuția)