avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare pentru un pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare pentru un pasaport

Buna ziua.ce acte necesare imi trebuie pentru a face pasaportu la copil.avand an vedere k fetita e doar pe numele meu si are varsta de 13 ani.si as dori sal scot la urgenta

Alte discuții în legătură

Acte pentru a scoate un minor din tara. Maryremus75 Maryremus75 Buna seara.am o fetita de 13 ani.ce acte ami trebuie sa o scot din tara.trebuie sa o pun pe padaportu meu sau sai fac pasaport.fetita e pe numele meu. Nu are ... (vezi toată discuția)
Pasaport fetitei mele. Remusfloryn Remusfloryn Buna ziua.as dori sa ma informeze si pe mine cineva.ce acte necesare sunt necesare pentru ai scoate pasaportu fetitei mele.la urgenta fata este doar pe numele ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat romeo1227 romeo1227 bunaziua ma numesc Romeo si sunt an spania de 6 1/2 si mi sa expirat pasaportu bine anteles si Cartea de identitate Romaneasca asa k sunt blocat .Antrebarea e ... (vezi toată discuția)