avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O părere privind inducerea în eroare (sau chiar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

O părere privind inducerea în eroare (sau chiar înșelătorie din punctul meu de vedere) la achiziționarea unui autoturism: mai poate fi considerat nou dacă a stat 4-5 luni în showroom?

am achizitionat un autoturism de la o reprezentanta auto si mi s a parut suspect din start cand am fost sa l ridic; am cerut un autorism nou din fabrica si acum abia peste un an de la cumparare am aflat ca autoturismul a fost un autoturism stationat poate mai mult de 4 sau 5 luni intr un showroom si poate si folosit ca si autoturism drive test, intrebarea mea este daca mai pot actiona legal pentru aceasta inselatorie?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:39, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul ca a stat in showroom nu mi se pare o problema iar daca era folosit pentru drive test ma gandesc ca ati fi vazut dupa numarul de km.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Daca vehiculul este achizitionat drept nou cu documentele aferente,dar intampinati problreme tehnice,va puteti adresa dealerului
Aspectul ca v-a fost pus la dispozitie vehiculul prezentat in shoroom poate avea justificare ca nu a existat pe stoc vehicul care sa intruneasca cerintele impuse de dv=culoare,cilindree,
motorizare si pentru solutionare s-a acceptat solutia alocarii exemplarului existent
ptr: Cabinet-de-Avocat-Patrascu-Razvan: problema este ca mi s a spus ca masina achizitionata vine din germania , ca sta in vama curtici nu stiu cat si de cate ori intrebam a venit sau nu a venit, mi se raspundea ca inca nu: vi se pare ca aceasta nu este o inselatorie?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
utilizator-1, utilizator
ptr. ynocentta: nu cred ca ati inteles mesajul meu; detaliile despre care spuneti au fost puse la punct si mi s a spus clar de unde vine si ca sta in vama nu stiu cat; cand de fapt masina oferita este dintr un showroom din tara. vi se pare ca aceasta nu este o inselatorie ?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
utilizator-1, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti scris in contract ca autoturismul pe care il achizitionati trebuie sa vina direct din Germania?
Care este prejudiciul pe care dvs l-ati suferit in urma faptului ca autoturismul a venit dintr-un showroom si nu din Germania?
Cati km avea la bord autoturismul in momentul in care l-ati achizitionat?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)
Constituie fapta penala modificarea kilometrajului auto ? acrucspiru acrucspiru Am acizitionat de curand o masina second hand din Germania, la care vanzatorul m-am asigurat de nenumarate ori ca kilometrajul este real. Vanzatorul a afirmat ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract auto Emilian7 Emilian7 Am decis achizitionarea unui nou vehicul prin programul Rabla , am vizitat diferite showroom-uri din Constanta iar masina care mi-a atras atentia a fost un ... (vezi toată discuția)