avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am uitat să plătesc alimentarea la pompă la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am uitat să plătesc alimentarea la pompă la benzinărie. Care pot fi consecințele?

Am uitat sa plătesc alimentarea cu Diesel la o benzinărie. Valoarea a fost de 20€. Ce consecințe pot primi ca maine am programare sa stau de vorba cu un polițist.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Admin, administrator
Poate fi asimilata unui furt - depinde si de legislatia din tara unde a avut loc incidentul.
Fapta a fost pe teritoriul Germaniei acum 2 săptămâni, ieri am fost contactata de acest polițist care o sa am maine o întîlnire. Nici habar nu am avut ca eu am comis aceasta fapta. Deci pur și simplu am uitat (fusesem înăutru la toaleta iar soțul meu a alimentat iar când am ieșit de la toaleta am uitat sa plătesc, eu crezând ca a plătit soțul,cât am fost înăuntru. M-am urcat in mașina și am plecat.) Am spus toate aceste lucruri polițistului telefonic din ce mi-am adus aminte, am cerut scuze nu a fost cu intenție dar totuși trebuie sa avem o întrevedere împreuna. Nu știu cum voi ieși din prostia asta( nu știu unde mi-a fost capul) Dar va rog frumos sa-mi spune-ți cum o sa se rezolve asta dacă puteți.Va mulțumesc pentru timpul acordat.

-eliminare citat inutil-
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Admin, administrator
Fapta a fost pe teritoriul Germaniei acum 2 săptămâni, ieri am fost contactata de acest polițist care o sa am maine o întîlnire. Nici habar nu am avut ca eu am comis aceasta fapta. Deci pur și simplu am uitat (fusesem înăutru la toaleta iar soțul meu a alimentat iar când am ieșit de la toaleta am uitat sa plătesc, eu crezând ca a plătit soțul,cât am fost înăuntru. M-am urcat in mașina și am plecat.) Am spus toate aceste lucruri polițistului telefonic din ce mi-am adus aminte, am cerut scuze nu a fost cu intenție dar totuși trebuie sa avem o întrevedere împreuna. Nu știu cum voi ieși din prostia asta( nu știu unde mi-a fost capul) Dar va rog frumos sa-mi spune-ți cum o sa se rezolve asta dacă puteți.Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Din pacate nu as putea sa va ajut.
Discutam despre o alta legislatie.
OK. oricum va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună seara, pe data de 30 decembrie 2020 am comis o infracțiune ... armandoionut362@gmail.com armandoionut362@gmail.com Bună seara, Pe data de 30 decembrie 2020 am comis o infracțiune m-am urcat băut la volan din care au rezultat doar pagube material ulterior plătindu-se ... (vezi toată discuția)
Lovirea...????? arwen arwen Buna ziua! Am si eu o problema: anul trecut, in timp ce eu si sotul meu ne pregateam sa plecam cu masina care se afla in curtea personala (fiind foarte ... (vezi toată discuția)
Inconstienta-alcoolul la volan-necazuri mari cristeadan71 cristeadan71 Buna ziua,ajutati-ma va rog cu o problema. Acum 2 saptamani am iesit dimineata din tura de noapte,fiind ziua mea in ziua respectiva,am baut cu colegii in ... (vezi toată discuția)