avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Pe data de 30 decembrie 2020 am comis o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Pe data de 30 decembrie 2020 am comis o infracțiune ...

Bună seara,
Pe data de 30 decembrie 2020 am comis o infracțiune m-am urcat băut la volan din care au rezultat doar pagube material ulterior plătindu-se acestea la.
La 9 luni de zile am făcut o alta infracțiune prevăzută de art 335 cod penal dar nu eram în stare de ebrietate la două săptămâni după ce m-au depistat în trafic am fost iarăși depistat a 3 oară bun….
Putem spune ca sunt un rău intenționat împotriva legii dar nu a fost pur și simplu prostia din capul meu zmeismea anturajele etc…..regret acum foarte mult pentru timpul pe care pot spune ca l-am pierdut ca și pieton
Deci am făcut 3 fapte una după alta fără sa fiu judecat în vreuna din cauze
În anul 2023 am fost judecat pentru două dosare mi le-a conexat și mi s-a dat o soluție finală pentru ambele
Timpul a trecut am respectat toate condițiile legale impuse de care organele competente am făcut totul ca la carte cum se spune am fost model să pot spune așa HAL DE MODEL
Între timp a intrat pe rolul instanței și cel de al treilea dosar pe 11.02.2025 am înfățișare
Ce știu este faptul ca nu este recidiva sau doar cred ca stiu habar nu am
Ce mi se poate întâmpla in condițiile astea? care ar fi repercursiunile acestui dosar? aștept răspuns mulțumesc
Îmi cer scuze pentru tot acest text destul de lung..
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:50, 24 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, este concurs. Se va aplica pedeapsa cea mai mare dintre cele 3 si un spor. Ar fi bine sa fiti reprezentat la termen de un avocat.

Și asta ce ar însemna ca există posibilitatea să primesc o alta suspendare???
Nu știu unde să mă interesez îmi cere scuze sunt disperat din cauza situației
Madalina Pascu a scris:

Buna seara, este concurs. Se va aplica pedeapsa cea mai mare dintre cele 3 si un spor. Ar fi bine sa fiti reprezentat la termen de un avocat.

acest răspuns util
multe birouri de avocati sunt amplasate in apropierea instantelor si sunt inscriptionate vizibil. nu le puteti rata.
acest răspuns util
Sau puteti contacta un avocat de pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect in dosar Marian mirel andrei Marian mirel andrei Bausem doua beri si a trebuit sa ma duc la magazin in acest timp cand ma deplasam la magazin am lovit un pieton m-am speriat si am vb cu cumnata care in ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis de conducere 1n1m1oara 1n1m1oara pe data de 15 ian 2019 am luat o masina cu nr fals si nu am stiut , dar am primit clasare la dosar! intre timp un prieten mia cerut masina ca avea nevoie de ea ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)