avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de agentie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de agentie

Buna ziua!
In cazul contractului de agentie, agentul poate emite factura pentru produsele comitentului? Ex : Agentul trebuie sa vanda catre terti produsele comitentului, iar agentul sa emita el factura catre terti, urmand ca toata raspunderea fata de terti, de fapt sa apartina comintetului. Din pretul incasat de agent (pentru care a emis factura) isi retine comisionul si restul trimite catre comisionar. Este ok varinata asta? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
BiancaTudose, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de agentie - clauze stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com In contractul de agentie intre doua societati exista urmatoarele precizari : OBLIGATIILE COMISIONARULUI - sa nu se angajeze sub nici o forma sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Contract cadru de comision + anexe diferite pentru fiecare tranzactie? ContSters156394 ContSters156394 O societate poate semna un contract cadru de comision cu o alta firma, fara sa fie stipulat in acesta un comision procent, sau o suma fixa achitata catre ... (vezi toată discuția)
Contract mandat comercial Lori47 Lori47 O societate X cu profil de activitate comert doreste sa incheie contract cu o firma Y care sa gaseasca noi clienti pentru firma X. Firma X va factura marfa ... (vezi toată discuția)