avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - recuperare după schimbarea de nume
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - recuperare după schimbarea de nume

Buna seara,daca am depus cererea de restituire taxa auto luna trecut,iar peste cateva luni ma voi casatori si voi luat numeste sotul,voi schimbat si domiciliul la adresa acestuia ma impiedica ceva in restituire taxei,e mai bine daca nu schimbul domiciliul? Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto - dacia logan 2007 Daniela_Y Daniela_Y Buna ziua, De curand mi-am schimbat domiciliul (mai exact la sfarsitul lunii decembrie), dar cartea masinii este inregistrata pe vechiul domiciliu. Vreau ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto constantin61 constantin61 Am achitat taxa speciala auto de inmatriculare in iunie 2007.Care sunt sansele de recuperare?Locuiesc in Bacau (vezi toată discuția)