avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa cand ma intorc in țară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa cand ma intorc in țară

Buna, vreau sa plec de acasa cand ma întorc in țară, deci vreau sa stau la iubitul meu am acum 16 ani cand o sa ma duc o sa am aprope 17. Si vreau sa stiu daca pot sa stau la el ,si daca mama mea ar putea sa ii facă ceva lui.
Motivul de care ma face sa plec de acasa este din vina lu mama , pentrucă tot ce eu aș face nu ii convine in fiecare zii tipa si cateodata ma jicneste in tot felul ,si dupa ce face in totate felurile ea se da victimă (soră mea cand a împlinit si ea 16 ani a plecat din cauza asta ca nu ii mai suporta gura si sa se simta foarte post si jicnita ca si mine ) mama mea e femeia banului , daca nu are bani face in tot felul (ea castiga foarte bine aici in italia ) ultimul motiv mama mea nu suporta de unde este iubitul meu el este major dar ea de acolo de unde este el nu vrea nici sa auda . Daca ma intorc in tara la vara care vine pot sa stau la iubitul meu si sa imi continu scoala acolo ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2017
Mihaela ciudin, utilizator
Ținând cont de faptul că veți avea 17 ani, și va mai fi puțin până la majorat, dacă iubitul dvs, nu vă abuzează, vă lasă să terminați școala și este de bună credință, nu ar constitui o mare problemă, doar că iubitul dvs. ar trebui să se aștepte să fie chemat la poliție, interogat și la alte neplăceri din partea mamei dvs. Cu legea penală nu ar avea probleme decât în anumite condiții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)
Pot pleca la 16 ani? alina940 alina940 Buna, deci am 16 ani , peste 5 luni fac 17, de ani de zile ma cert cu ai mei și nu vreau sa mai stau cu ei și vreau sa plec de acasă , anul trecut am mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)