avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN

ce cod CAEN trebuie sa aleg pentru activitatea de fabricare a mancarii la evenimente diverse,mancare pe care o fac in locatia mea si o livrez la destinatia ceruta de client?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 15:51, 9 Octombrie 2017
Buna ziua,

Daca lucrati pentru evenimente trebuie sa stiti ca exista un cod CAEN specific:
5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente.

Numai bine,
Puteti gasi multe informatii utile aici: [ link extern ] /
[ JuristFirme.ro ]
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cod caen Alex N Alex N Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)
Autorizatii activitate preparare mancare la sediul clientului ram24 ram24 Buna ziua, Dorim sa desfasuram activitate de prepararea a mancarii la sediul clientului (caen 5621 - Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente). ... (vezi toată discuția)
Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)