avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Antrepozit fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Antrepozit fiscal

O societate este producatoare si prestatoare de servicii de imbuteliere la doze metalicede sucuri carbogazoase si energizante. In urmatoarea perioada isi propune sa presteze servicii de imbuteliere la doze metalice de produse accizabile (vinuri, bauturi fermentate, altele decat bere si vinuri). In cazul in care producatorul, pentru care societatea presteaza serviciile de imbuteliere, face dovada platii accizelor aferente cantitatii trimise spre imbuteliere, in calitate de firma prestatoare de servicii trebuie sa constituie antrepozit fiscal antrepozit fiscal?

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)