avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune actionariat Start Up Nation 2017
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune actionariat Start Up Nation 2017

Buna ziua,

Stiti cumva daca este acceptata cesiunea de actiuni in cadrul unei societati ce a primit aprobare pe proiect in programul de finantare start up nation? Nu am gasit regasit pe nicaieri raspuns la aceasta speta, cred insa ca n ar avea de ce sa nu fie aprobat in conditiile in care cel care preia actionariatul indeplineste conditiile prevazute de lege.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 09:01, 6 Octombrie 2017
Buna ziua,
Faceti o notificare prealabila catre OTIMMC la care ati semnat Acordul de Finantare, in care sa ii instiintati ca vreti sa cesionati partile sociale catre persoana careia vreti sa le cesionati. Atasati si o copie a CI a persoanei careia ii cesionati partile sociale. Dupa ce primiti acordul scris al Autoritatii Contractante procedati la cesiunea partilor sociale.
Aceasta este procedura pentru incheierea unui Act Aditional la Acordul de Finantare.
Atata vreme cat nu afecteaza conditiile de selectie ale proiectului, nu vad sa fie o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa înființez o firmă dacă sunt in maternitate? dimucosmin dimucosmin Vreau să înființez un salon de înfrumusețare, și să aplic un proiect de finanțare la proiectul Romania Start Up Nation. În momentul de fata sunt in ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vanzare parti sociale srl dupa accesare start-up (finantare aippimm) georgehorduna georgehorduna Bună seara, Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale start up nation Ionut112 Ionut112 Buna ziua, Legat de legea 218/2020 de modificare a OUG 10/2017 pentru Start Up Nation, interzicerea cesiunii a mai mult de 49% din actiuni se aplica si ... (vezi toată discuția)