avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces drum privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces drum privat

Buna ziua
Avem o strada privata care are un nume, dar este aceasta strada e impartita in 2 CF (din cauza ca erau 2 loturi de pamant peste care trecea). Accesul la drumul public se poate face din cele 2 capete de strada, deci se poate ajunge pe drum public fara sa treci "granita" din CF. Acuma apar discutii intre vecini de genul de umblii pe strada mea, atunci cand cei care au cota parte din CF1 trec pe strada la care au cota parte cei din CF2 si invers. Cat de valida este o interdictie a circulatiei (masina si pietoni) in acest caz? Pe buletine toti avem aceeasi strada. Mi se pare aiurea ca cineva poate interzice trecere mai ales pietonala pe o strada chiar daca e privata. (Nu este nici o bariera sau gard care sa restrictioneze circulatia)

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces autovehicule drum privat wisha wisha Buna seara. Am o nelamurire si anume daca pentru un drum privat pe care exista cf si acord de la proprietar ca sa poata fi inchis (cei care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)