avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Ma aflu in urmatoarea situatie : in feb. 2013 am platit taxa de prima inmatriculare in RO pentru un autoturism ( detin chitanta in original )
In luna oct. 2016 am instrainat prin vanzare acel autoturism in alt judet.
As vrea sa stiu daca pot recupera taxa si daca raspunsul este afirmativ ce acte imi trebuie pentru a intreprinde acest demers ( mai am doar o copie de pe CIV anterioara vanzarii din oct. 2016 )
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto costi1813 costi1813 Salut. Sunt rezident in Spania dar criza m-a facut ca pe multi altii sa ma intorc in Romania. As vrea sa stiu in ce conditii as putea inmatricula in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare timbru de mediu achitată ContSters421071 ContSters421071 Bună ziua, În oct.2016 am înmatriculat un autoturism cumpărat din RO (prima înmatriculare fiind în 2006). Evident, pentru a-mi înmatricula ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat ci auto Teodor68 Teodor68 Buna ziua, Speta e urmatoarea: la sfarsitul lui 2016 am cumparat o motocicleta inmatriculata in RO din alt judet pe care am luat-o in evidenta la sectia ... (vezi toată discuția)