avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Restituire garantie
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Restituire garantie

Bună ziua! În momentul restituirii garanției firmei pentru acoperirea pierderilor suferite este obligata firma sa dea un document justificativ ca a încasat acei bani?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 13:16, 31 Octombrie 2017
Solicitati o copie de pe extrasul de cont bancar in care s-a operat incasarea in contul intreprinderii a garantiei din contul CEC. Deasemenea solicitati o confirmare sold cont 428.1, in care veti regasi suma ce o mai aveti pe CEC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda-garantie materiala laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La incetarea activitatii in cadrul unei firme in care am detinut functia de gestionar,odata cu returnarea garantiei materiale,nu trebuia returnata si dobanda ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie ancaartifex ancaartifex buna ziua. se pensioneaza bibliotecarul.ytrebuie sa ii dau inapoi garantia care i-a fost oprita timp de vreo 2 ani lunar. exista vreo reglementare in acest ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie gestiune euangajat euangajat Mi-am dat demisia de la o firma la care am avut calitatea de gestionar, in fiecare luna mi s-a oprit din salariu o suma care a fost depusa intr-un cont ... (vezi toată discuția)