avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Radiere salariat din revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Radiere salariat din revisal

Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am rubrica pt actul de identitate,serie sau numar), nu ma lasa sa dau salvare,imi spune ca actul de identitate nu corespunde cu originalul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 16 Ianuarie 2018
Unde scrie confirmati actul de identitate: se introduce CNP-ul salariatului
Va multumesc mult.
BUna ziua, In ce conditii pot sa solicit radierea unei activitati din REVISAL? am lucrta 10 zile intr-0 activitate care acum imi afecteaza traseul profesional . Care sunt exceptiile , derogarile , posibilitatile? Multumesc!
Radierea reprezintă ştergerea logică a unui salariat înregistrat eronat pentru un angajator. Un salariat se poate radia: dacă nu are înregistrat niciun contract sau dacă toate contractele sale au fost în prealabil radiate.
Buna ziua,
Cum pot sa corectez un contract radiat? In revisal nu imi mai apare nici salariatul nici contractul. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incetare angajat radiat RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am radiat un salariat si contractul aferent acestuia, iar angajatul a fost sa isi depuna dosarul la somaj si nu i l-au primit pe motiv ca la ei apare activ ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)