avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Radiere salariat din revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Radiere salariat din revisal

Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am rubrica pt actul de identitate,serie sau numar), nu ma lasa sa dau salvare,imi spune ca actul de identitate nu corespunde cu originalul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 16 Ianuarie 2018
Radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat. Un contract se poate radia indiferent de starea în care se află.
Cornel Vasile a scris:

Radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat. Un contract se poate radia indiferent de starea în care se află.

Multumesc frumos!
Buna. Am o problema. Am un PFA si am angajat o persoana cu 2 ore. Eu am operat in revisal, dar pe langa contractul cu nr.1 am dublat contractul....din greseala, iar apoi l'am radiat. Cand fosta angajata a plecat la somaj, eu i-am incheiat contractul de munca nr 1, acolo aparea activ un alt contract mai nou..(cel dublat) problema eca nu stiu cum sa incetez acel contract daca a fost radiat.ma puteti ajuta va rog? Multumesc! Nici de la itm nu au stiut sa ma ajute...
Nu aveti cum sa operati anularea radierii unui c.i.m. in REVISAL ... cei de la AJPFM ar trebui sa inteleaga ca radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare angajat radiat RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am radiat un salariat si contractul aferent acestuia, iar angajatul a fost sa isi depuna dosarul la somaj si nu i l-au primit pe motiv ca la ei apare activ ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)