Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am rubrica pt actul de identitate,serie sau numar), nu ma lasa sa dau salvare,imi spune ca actul de identitate nu corespunde cu originalul.
Radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat. Un contract se poate radia indiferent de starea în care se află.
Radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat. Un contract se poate radia indiferent de starea în care se află.
Buna. Am o problema. Am un PFA si am angajat o persoana cu 2 ore. Eu am operat in revisal, dar pe langa contractul cu nr.1 am dublat contractul....din greseala, iar apoi l'am radiat. Cand fosta angajata a plecat la somaj, eu i-am incheiat contractul de munca nr 1, acolo aparea activ un alt contract mai nou..(cel dublat) problema eca nu stiu cum sa incetez acel contract daca a fost radiat.ma puteti ajuta va rog? Multumesc! Nici de la itm nu au stiut sa ma ajute...
Nu aveti cum sa operati anularea radierii unui c.i.m. in REVISAL ... cei de la AJPFM ar trebui sa inteleaga ca radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat.