avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația elevului major
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația elevului major

Buna ziua,am și eu o întrebare:Prietenul meu a fost exmatriculat in anul școlar 2016-2017 din cauza absențelor nemotivate,acesta fiind minor.In anul școlar 2017-2018 acesta s-a reînscris la aceiași scoala ,făcând in la sfârșitul lui Septembrie 18 ani.La începutul luni Octombrie s-a dus la secretariat sa primească fisa prin care sa primească alocația,fiind major in clasa aXI-a,secretarele spunându-i ca nu mai poate beneficia de alocație ,deoarece a fost exmatriculat și este de-acum major.ACum întrebarea:Chiar nu mai are niciun drept de alocație?el fiind decât crescut de un parinte(aceștia au divorțat de 15 ani)

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca mai primesc alocatie am împlinit 18 ani ... Marius_Vasile Marius_Vasile As vrea sa stiu daca mai primesc alocatie am împlinit 18 ani pe 14.10.2020. Ideea e ca am fost exmatriculat ijn clasa a 11-a pentru absențe. Si o sa incep ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mama eleva la cursuri de zi, ramasa repetenta goldessa goldessa Buna ziua! Este vorba de o tanara eleva care a nascut un copil la finalul lunii august. Ea a ramas repetenta deoarece nu a mai putut ajunge la scoala din cauza ... (vezi toată discuția)