avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sufragerie transformata in bucatarie si mirosul este ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sufragerie transformata in bucatarie si mirosul este la vecin

Buna ziua, Locuiesc intr-un ap cu 2 camere bloc nou, vecinii de sub mine au facut cateva modificari apartamentului, mai exact sufrageria au transformat o in bucatarie, nu stiu ce aprobari au obtinut si ce lucrari au facut dar atunci cand gatesc, la mine in sufragerie sunt toate mirosurile de bucatarie, precizez ca stau cu geamul inchis.
Surpriza ! Daca deschid geamul sa aerisesc, intra tot gazul ars de la centrala si mirosul scos de la hota care sunt montate sub geamul de la sufragerie.
Am anuntat ADMINISTRATIA BLOCULUI , proprietarul apartamentului (vecinul) si tot degeaba, a trecut aproape un an si jumatate si nu stiu cui sa ma adresez.

AJUTOR, TOATE HAINELE IMI MIROASE A MANCARE !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
air-is, utilizator
Cel mai recent răspuns: air-is , utilizator 12:06, 8 Octombrie 2017
Daca vecinul a executat modificari constructive,din sufragerie a facut bucatarie,legal documentele modificarilor ar trebui sa fie consemnate in cartea tehnica a imobilului
Sesizati oficial situatia presedintelui de asociatie care va poate clarifica problema
Nu este clar daca dv stati cu geamul inchis la sufragerie,pe unde patrunde mirosul scos de la hota vecinului,inseamna ca geamul dv nu inchide etans
Documentatia este legala, geamurile sunt perfect etanse , mirosul vine nu stiu de unde, toata lumea ridica din umeri, numai mie mi se ridica parul in varful capului.
Cred ca modificarile facute nu au reusit , sunt constient ca s-au facut investitii si nu vor sa strice. dar totusi unde pot pune o sesizare .

Inspectoratul in constructii ?
Urbanism ?
Atat timp cat exista documentatie ,nu se justifica sesizarea ISC
Ce intelegeti prin modificarile nu au reusit ?
Posibil ca disconfortul olfactiv sa fie generat de izolatia intre diafragme,sau cine stie ce modificari a mai operat vecinul
Incercati sa discutati cu proprietarul care a executat modificarile ,fie sa asigure respectarea dispozitiilor privitoare la amplasarea cosurilor de evacuare gaze centrala si hota,fie sa instaleze filtre suplimentare
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
ynocentta, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sufragerie transformata in bucatarie si mirosul este la vecin air-is air-is Buna ziua, Locuiesc intr-un ap cu 2 camere bloc nou, vecinii de sub mine au facut cateva modificari apartamentului, mai exact sufrageria au transformat o in ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Hota vecinilor antovali antovali Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)