Buna ziua, am fost intr-o seara in club, m-am imbatat rau si am sustras niste bani 330 euro)dintr-o geaca. Mentionez ca suma de bani sustrasa am aflat-o la sectie.Am vrut sa ii pun la loc dandu-mi seama de porcaria facuta insa nu am mai putut pt ca proprietarul ma vazuse si a iesit scandal, a venit politia si intre timp a mai aparut o tipa care spunea ca i am sustras suma de 70 lei. Faptul ca am luat acei bani din geaca imi amintesc perfect insa de geanta nu. Regret din tot sufletul ce am facut este pt prima data in viata mea cand fac o mizerie de genul. Nu am avut niciodata probleme cu politia. Momentan sunt sub control juficiar. Imi puteti spune va rog la ce pedeapsa sa ma astept? Va multumesc.
Am avut avocat din oficiu insa nu am inteles mare lucru pt ca mai tot timpul el a stat cu ochii in codul penal. Nu a fost prea deschis la discutie, raspunsurile fiind ingaimari de cuvinte sau neconcludente pt mine. Va multumesc pt ajutorul oferit!
Ca sa aveti apărare de nivel ridicat trebuie să angajați avocat.
Ati avut noroc ca ati scapat de o arestare preventivă.
Altfel erați în detenție.
Era exagerat dupa parerea mea si se pare ca si procurorul are experienta daca nu ă cerut arestarea desi cu avocat din oficiu erau sanse mari sa va aresteze.
Probabil s-a prins ca asa săracă cum sunteti puteți plati niste bani ca sa scăpați de arest.
Conteaza foarte mult acest aspect.
E un joc psihologic pe aceste chestiuni...
Sunt un om normal cu un salariu minim pe economie. Am sa fac toate demersurile necesare poate voi pute obtine o impacare. Momentan totul e prea proaspat si oamenii sigur nu vor dori sa discute.
Împăcarea este ipoteza ideală dar daca aveti control judiciar aveti probleme sa o faceti...
V-am spus că medierea e foarte buna dar eșuează daca nu vin la mediere...
Si asta pare sa fie...
Dacă nu aveți dublaj cu avocat va complicati existenta.
Din punctul meu de vedere , ca altii poate nu va conteaza cu nicio șansă desi ati avea...daca stiti sa o jucați...