Avocat Lucia Pascaru 
	    	Avocat

Avocat Lucia Pascaru 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Bună ziua! Copilul împlinește 2 ani pe 18.10.2017. Dacă m-am întors la muncă pe 18 august (61 zile) înainte primesc stimulentul până la 3 ani? Dacă nu, cu câte zile inainte era necesar să revin?
~ final discuție ~
 alexa.valcu04	                   

As vrea sa stiu daca mi se acorda stimulent in conditiile in care eu deja m am intors la serviciu la alt angajator decat cel de dinaintea nasterii . daca tatal ... (vezi toată discuția)
	                    alexa.valcu04	                   

As vrea sa stiu daca mi se acorda stimulent in conditiile in care eu deja m am intors la serviciu la alt angajator decat cel de dinaintea nasterii . daca tatal ... (vezi toată discuția)

Lavyis	                   

- Va rog frumos sa-mi spuneti cu cât timp înainte de întoarcerea la serviciu trebuie depus dosarul pentru acordarea stimulentului de inserție până la ... (vezi toată discuția)
	                    Lavyis	                   

- Va rog frumos sa-mi spuneti cu cât timp înainte de întoarcerea la serviciu trebuie depus dosarul pentru acordarea stimulentului de inserție până la ... (vezi toată discuția)

dannyy80	                   

Cu cat timp trebuie sa se intoarca mama la serviciu  pentru a beneficia de stimulent de insertie daca si tatal opteaza pentru o luna de zile concediu crestere ... (vezi toată discuția)
	                    dannyy80	                   

Cu cat timp trebuie sa se intoarca mama la serviciu  pentru a beneficia de stimulent de insertie daca si tatal opteaza pentru o luna de zile concediu crestere ... (vezi toată discuția)