avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completare activitate secundara caen 6619
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completare activitate secundara caen 6619

Buna ziua,

Am un IMM caruia vreau sa ii completez obiectul de activitate cu activitate secundara caen 6619. Activitatea este de colaborare cu un broker de credite, exclusiv intermediere produse financiare. Cei de la ONRC au spus ca acest obiect de activitate este conditionat si ca nu il pot avea in conditiile mele. Firma mea este asistent in brokeraj (cod 6622). E ok sa completez obiectul de activitate cu 6619 si in paranteza sa mentionez "agent broker de credite" ?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)