avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru suprapus lipsa teren?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru suprapus lipsa teren?

O supra punere de teren cu lipsa de teren si o casa construita pe suprapunere, suprapunerea este pe o lungime de 18m si latime de 8cm si lipsa vecinului este de 11m si nu este de acord cu cadastrul meu rezultand din masurari nu am terenu inchis exact cat am pe actul de peoprietate 150m patrati ce pot face sa obtin cadastru daca vecinul nu este de acord multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit Mihai Pery Mihai Pery Buna ziua, am sa incerc sa detaliez pe scurt problema descoperită, și în rezolvarea căreia să mă puteți ajuta. Între cadastrul meu și cadastrul ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru efectuat gresit Pettria Pettria Buna dimineata, In anul 2013 am intabulat un teren de 1200mp,La măsurătoare a iesit exact ca in acte . Acum cateva zile am aflat ca s a facut actualizarea ... (vezi toată discuția)