avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor la LIVE
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor la LIVE

Buna ziua
Ma numesc Rusu Razvan si as vrea sa ma ajutati.
Daca fac un LIVE pe facebook si utilizez un post de radio pe fundal, incalc drepturile de autor?(Si daca obtin aprobarea de la postul de radio, in cazul in care trebuie, este ok?)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: RazvanRusu , utilizator 17:17, 10 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Folosire muzica in campania de publicitate 2ntz 2ntz Buna ziua Daca un autoturism care are atasat un panou publicitar foloseste ca fundal sonor (boxa exterioara) muzica, are nevoie de vreun fel de autorizatie ... (vezi toată discuția)
Dj la un radio pe internet. pot difuza melodii pe care le-am descarcat, gratuit, de pe net? broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Am o foarte mare dilema legata de urmatoarea situatie: Doresc sa devin DJ la un post de radio pe internet, din pura pasiune...adica nu voi fi ... (vezi toată discuția)