avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... COPYWRITE - furt
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

COPYWRITE - furt

Buna ziua.
Ce se poate face din punct de vedere legal, daca o societate foloseste fotografiile facute de mine, la care specific, detin negativele, in scopuri comerciale, advertising, fara acordul meu?
Mentionez ca acestea sunt folosite pe site uri de promovare, site uri de booking, plus ca au aparut in mai multe publicatii tiparite cat si online.
Astept un sfat din partea dumneavoastra.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ADRIAN MARIN , utilizator 18:34, 10 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firmă, studio foto + vânzări online! bună seara ... Jwjwj Jwjwj Infintare firmă, studio foto + vânzări online! Bună seara Intenționez sa deschid în curând un studio foto, problema este ca nu dețin o diplomă de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate intelectuala -fotografie cu mine folosita fara acordul meu unebellette unebellette buna ziua, Am constatat recent ca o fotografie (draguta de altfel) cu mine si un prieten, stand la o discutie intr-un parc, este folosita intr-o campanie ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen trebuie să folosesc? sd6112 sd6112 Buna ziua, Aș dori să-mi deschid un PFA, dar am o întrebare la care momentan nu am raspuns. Dacă voi face filmări și editare video, cu plata în ... (vezi toată discuția)