avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua - somație de plată pentru amenzi din care ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua - somație de plată pentru amenzi din care o parte sunt plătite

A venit catre primaria in raza careia aveam si adresa ,o suma de plata x insumata din mai multe amenzi ,pe numele meu si a celor doi frati ai mei.intretimp eu si frattii mei ,mutandune la alte adrese. Mare parte din amenzi fiind platite dar cei de la primaria x spun ca nu este treaba lor si nu ii intereseaza ca noi am platit si daca nu facem dovada platii amenzilor va trebuii sa mai platim inca o data altfel cei din anaf vor pune sechestru pe pamantul parintilor mei .cum putem descurca aceasta situatie?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Deces....platim noi urmasii impozitele restante al decedatului???? cezar_bn cezar_bn buna ziua as dori si eu un raspuns daca stiti cumva...anul trecut a decedat tatal meu si avea ceva datorii la taxe si impozite neplatite,acum mi-a venit cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)
Redeschidere succesiune gabydcg gabydcg Se poate cere reimpartirea pamantului ,dupa 25 ani in care 4 frati au avut inscrise pe rol la primarie 4 bucati de pamant? Adica cei 4 frati au stabilit in ... (vezi toată discuția)