avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se poate proceda?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se poate proceda?

Buna ziua. In urma cu 5 luni am fost victima unui accident rutier, fiind pieton pe trecere semnalizata, rezultand o fractura bimaleolara. Am fost operata de urgenta, aplicandu-se o placa tubulara cu carlig si un surub maleolar, am stat internata 7 zile in spital. Cei de la IML mi-au dat 60 de zile de ingrijiri medicale. Desi facand recuperare, piciorul meu este inca nerecuperat, cu dureri frecvente.
Inculpatul nu avea polita RCA si carnetul expirat din 2012. Intrebarea mea este daca pot obtine mai multe zile de ingrijiri medicale, avand in vedere ca in vara anului 2018 voi suferii o alta interventie chirurgicala de scoatere a metalului din picior, luand-o aproape de la capat, iar.

Alte discuții în legătură

Victima a unui accident rutier pe trecerea de pietoni m1haellla m1haellla buna seara, sunt victima unui accident rutier. treceam strada pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator si m-a lovit un conducator auto. m-am ales cu o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)