ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

m1haellla 
	    	Utilizator

m1haellla 
	    	Utilizator	    

m1haellla, utilizator
 m1haellla, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

cum imi pot recupera plata operatiei facute, a operatiei viitoare de scoatere a surubului si a medicamentelor?
 Hcom	                   

Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
	                    Hcom	                   

Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)

nicusornik	                   

in urma cu o luna am avut un accident de circulatie in urma caruia mi am rupt piramida nazala. dupa vindecare nasul a ramas stramb si va trebui operat si ... (vezi toată discuția)
	                    nicusornik	                   

in urma cu o luna am avut un accident de circulatie in urma caruia mi am rupt piramida nazala. dupa vindecare nasul a ramas stramb si va trebui operat si ... (vezi toată discuția)

adinaT	                   

In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)
	                    adinaT	                   

In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)