avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

acum 2 ani a fost dezbatuta sucesiunea in urma decesului celor 2 parinti suntem 2 frati de ce unul dintre frati nu a primit niciun fel de act daca a cedat in favoarea celuilalt nu trebuia sa primeasca si el ceva la mana
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:37, 12 Octombrie 2017
Ce sa mai primeasca? Daca a declarat ca renunta la mostenire si apoi a predat hartia respectiva notarului care a deschis dosarul de succesiune, nu mai are ce sa mai primeasca. Trebuia sa-si faca o copie dupa renuntarea pe care a semnat-o. Sa mearga sa ceara eventual o copie de la notar. Problema pe care o aveti cred ca se refera la faptul ca cel care a semnat ca renunta, nu a renuntat in favoarea celuilalt, ci doar a renuntat si gata. Este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna doi frati.moare mama.unul dintre ei cedeaza mostenirea in ... Ingheta Ingheta Buna Doi frati.moare mama.unul dintre ei cedeaza mostenirea in favoarea celuilalt la succesiunea facuta imediat dupa mama.un frate a crescut cu mama unul cu ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Sucesiune dupa frate mihamihaela06 mihamihaela06 Buna seara, Fratele meu a decedat si nu a avut copii. In timpul vietii el si cumnata mea si-au facut testament unul in favoarea celuilalt. Am inteles de la ... (vezi toată discuția)