avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie Romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie Romana

Buna ziua!Am asa o intrebare.Daca doar bunelul din partea unui parinte s-a nascut si a trait in Romania Mare pana in 1940.As putea sa imi redobandesc cetatenia?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. initial tatal meu a redobandit cetatenia romana, dupa ... Andrei988 Andrei988 Buna Ziua. Initial tatal meu a redobandit cetatenia romana, dupa aceea eu tot am redobandit cetatenia romana (prin procedura de redobandire R Moldova). Aveam ... (vezi toată discuția)
Din nou, cetatenia romana pentru basarabeni const_be const_be Unde ar putea face un basarabean cerere pentru acordarea cetateniei romane prin NASTERE (art. 5 din Legea 21/1991) in baza jus sangvinis? Sau, cel putin, sa ... (vezi toată discuția)
Redobandirea cetateniei romane mec mec Sunt cetatean al Republicii Moldova, dar ma incadrez in criteriile de redobandire a cetateniei romane, am depus cerere de programare la Consulatul Romaniei din ... (vezi toată discuția)