avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se poate face când cineva din afara familiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se poate face când cineva din afara familiei influențează negativ copilul?

Buna ziua!
Ce se poate face? Unui copil de 11 ani, o persoana il tot influenteaza negativ, la minciuna in familie, spionarea in familie a parintilor ca sa duca infirmatii a ceea ce fac in casa , la agresivitate si razvratire. Acea persoana care vine si contra-careaza educatia parintilor, care tulbura linistea familiei si mai alea educatia copilului, cum poate fi acuzata. Ce se poate face pentru a indeparta acea persoana care face rau copilului?
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cine este persoana si care sunt faptele concrete?
Ce dovezi exista?
Bunica paterna il invata sa se prefaca in fata tatalui ca este cuminte,ca apoi sa faca tot ce vrea,sa nu spuna ce face la scoala sa nu stie nimeni acasa nimic,decat bunica,facandu-l sa creada ca doar ea iu vrea binele si ca ei au secrete. De acasa sa ii spuna ei ce face tata,mama, ce au cumparat,unde,ce vorbesc.Intre timp,la scoala a devenit indolent,agresiv cu unii copii,invatatoarei ii raspunde cu nerusinare,minte cu nerusinare in privinta temelor (sterge aratand acasa ca nu are teme) deci are o tulburare de comportament de la o varsta prea mica (11 ani). Ba mai mult, bunica l-a invatat sa se prefaca in victima pt ca atunci toti ii vor acorda atentie, iar el reuseste sa se prefaca bine... Cum putem rezolva problema acestei femei care nu gandeste ca acest copil are un viitor in fata si nu trebuie asa sa fie educat? Chiar el ne-a picestit ca aceste lucruri l-a invatat bunica.
Va multumesc!
Cu respect!
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
ContSters443340, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si dvs cine sunteti ?
parintilor le e greu sa nu il mai lase la bunica ?
Incercati sa aveti o discutie cu doamna, cu calm, sa ii explicati ca ii face un rau copilului
Daca nu aveti cu cine.... limitati contactul copilului cu ea la niminum necesar. Adica paste, Craciun, si ziua doamnei, sesiuni de maxim 5 minute, cu supraveghetor,
De acord cu gi-jane2 nu mai merg la acea persoana.

Alte discuții în legătură

Învățător amenințat de copil minor Yhvh4ever Yhvh4ever Va rog, ma puteți îndruma în pașii de urmat în acest caz? Soția este învățătoare și în clasa ei este un copil care a tot lovit, jignit ... (vezi toată discuția)
Informații despre comportamentul unui elev la ședința cu părinții. avea dreptul învățătoarea să facă asta? Ioana Gabriela Ioana Gabriela La sedinta cu parintii invatatoarea in fata tuturor parintilor prezenti a prezentat cazul unui elev din clasa, care a avut intr-o dimineata un comportament ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)