avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mansardare executata imediat dupa 1989
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mansardare executata imediat dupa 1989

Sunt ingrijorat din punct de vedere la securitatii familei
Cu aprobarea parintilor si altor vecini imediat dupa 1989 s-au construit deasupra imobilului ridicat in anul 1926 (bloc cu un etaj si patru proprietari initial, cu pereti de caramida si fara fundatie) doua locuinte de tip mansarda
Ce se poate face legal pentru ca noi care suntem la parter sa fim siguri ca blocul din 1926 poate suporta greutatea extra si ca prezinta siguranta
pentru noi si toti locatarii
Multumesc
Constantin
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
canromania47, utilizator
Cel mai recent răspuns: canromania47 , utilizator 23:06, 13 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai o expertiza tehnica poate raspunde la intrebarea dv
banuiesc ca dupa acordul parintilor si a vecinilor s-a facut legal pe la inceputul anilor 1990
Si daca proprietarii mansardelor nu sunt de acord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare, probabil ca sa mai raspuns, dar eu nu am ... lilivaduva49@hotmail.com lilivaduva49@hotmail.com Am si eu o intrebare, probabil ca sa mai raspuns, dar eu nu am gasit raspunsul. Eu am o propietate de 39m patrati la parterul unui imobil. Am fost plecati ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o situație nemaintâlnita..… un proprietar ... LucianMS LucianMS Bună ziua! Am o situație nemaintâlnita..… un proprietar de apartament, care locuieste la parterul unui bloc, are construita legal, o extindere, cu ... (vezi toată discuția)