avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii scrise sau răspuns la precizări în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii scrise sau răspuns la precizări în judecată fond?

Buna ziua tuturor.
Sunt intr-un proces cu o Asociatie de Proprietari-reclamant. Au avut loc doua termene pana acum.
Am depus intampinare in timp util, iar la primul termen i s-a pus in vedere Asociatiei sa depuna precizari cu privire la anumite aspecte invocate de mine in intampinare.
La al doilea termen judecatorul mi-a inmanat copie dupa precizarile Asociatiei si a dat al treilea termen peste o luna, timp in care sa iau la cunostinta acele precizari.
Intrebarea mea este: mai departe pot sa depun si eu precizari sau pot sa depun concluzii scrise ori vreun alt document prin care sa imi formulez raspunsul si sustinerile la precizarile Asociatiei-reclamant? Ar trebui sa le depun la registratura cu 3-5 zile inainte de al treilea termen sau le pot depune la proces?

Va multumesc tuturor pentru ajutor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:04, 14 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula observatii scrise, eventual sustinute de documente anexate, la precizarile asociatiei de proprietari si sa le depuneti cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata, la arhiva tribunalului pentru dosarul nr. ....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa intitulati raspunsul respectiv cum doriti dvs precizari,note de sedinta,termenul de concluzii scrise este folosit in general atunci cand cauza ramane in pronuntare si partile doresc sa faca un rezumat al cauzei sau la concluziile orale puse pe fondul cauzei sa aduca anumite precizari.Important este ca acestea sa fie depuse cu cateva zile inainte de termen pt a putea sa fie studiate de catre judecator,sa fie clar formulate si sa aibe legatura cu cauza.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare sau note si concluzii? Marius M Marius M Un prieten a chemat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei, aratand in cerere ca aceasta institutie trebuia sa aplice din oficiu o majorare... ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces civil pe fond Bebebebe Bebebebe Sunt consilier juridic si va trebui sa particip pentru prima data in fata instantei ca reprezentant al institutiei, care sunt etapele,poate sa ma ajutdcineva ... (vezi toată discuția)