avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deshumare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deshumare

Buna ziua ,se poate deshuma un defunct la 1 an sau la 7 ani?si daca se poate deshuma fara ca fiul si sotia acestuia nu sunt de acord,asta doar ca mama decedatului isi doreste sa-l mute intr-o cripta (platita de ia)vecina(cripta)cu a ei(decedatul fiind acum inmormantat in locul pe care si l-a facut pt ia.Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mada00001 , utilizator 15:08, 15 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ceea ce stiu eu , se poate dezgropa dupa 7 ani . Socrul meu a murit acum 6 luni si nu il putem dezgropa ca sa facem cripta decat dupa 7 ani ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deshumare vali valentina vali valentina Buna ziua ,se poate deshuma un defunct la 1 an sau la 7 ani?si daca se poate deshuma fara ca fiul si sotia acestuia nu sunt de acord,asta doar ca mama ... (vezi toată discuția)
De cine se poate face deshumarea dupa 7 ani? ilenuta28 ilenuta28 Buna seara, Sotul meu a decedat in urma cu 4 ani si este inmormantat in localitatea in care am locuit impreuna pe timpul casatoriei. Avem impreuna doi copii ... (vezi toată discuția)
Acte deshumare Livica Livica Buna ziua! Mama mea vrea sa-l dezhumeze pe tatal meu pt ca nu are acte pe locul unde este inmormantat. De la cimitir i s-a cerut acordul titularilor, altfel ... (vezi toată discuția)