Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe data de 5.8.2017 a fost emisa o comunicare de rechizitoriu in care scrie ca am avut 1,70 mg/l in urma recalcularii. Intre timpam facut o cerere de recunoastere a vinovatiei care mia fost respinsa. Cautand mai atent pe just.ro 11141/p/2016 am gasit dosarul meu 13684/303/2017 in care scrie ca se afla in stadiu procesual: fond si ca pe data de 5.10.2017 a avut loc o sedinta la ora 12 in C4
Salutare, tot uitându-mă pe site am văzut că ieri sa modificat dosarul și sa fixat o ședință pe 15.02.2018 la ora 9:00 complet 4-p ... Vă rog frumos pot întreba ce se va hotărî, ce sentință voi primi, țin să precizez că sunt la prima abatere mi-am recunoscut vinovăția nu m-am opus la nimic am 24 de ani. Dacă nu îmi permit un avocat am de pierdut in cazul acesta ?
Instanta va face Individualizarea pedepsei in functie de circumstantele reale si personale.
Astfel, este posibila o condamnare la amenda penala sau o condamnare la o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere, situatie in care permisul vi se anuleaza.
Renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei sunt solutiile benefice pentru dvs si nu presupun condamnarea.
O aparare calificata, va ajuta la o individualizare corecta.