avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... galagie in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

galagie in bloc

Buna seara. In blocul in care locuiesc este si o scoala de dansuri. In fiecare seara pe la 21.00 -21.30 vin parintii si isi asteapta copiii. Se intind la discutii interminabile,ras si fac foarte multa galagie pe scara blocului, galagie amplificata si de copiii care urla la iesirea din sala. Le -am atras atentia de mai multe ori sa pastreze linistea si decenta chiar daca nu se afla in timpul programului de liniste ,dar nu prea ii intereseaza. Mai mult , profesoara de dans m-a jignit in toate felurile posibile pentru ca ma iau de persoanele in cauza. Ce pot face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 00:44, 23 Octombrie 2017
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa se implice ,sa ia legatura cu proprietarul /administratorul scolii de dans pentru respectarea linistii si curateniei ,a normelor de convietuire in comun
In ultima instanta,sesizati oficial politia teritoriala
Faceti sesizare la Politia Locala din raza de domiciliu, pentru tulburarea linistii publice si pentru verificarea autorizatiei de functionare. Deasemenea puteti face sesizari la la primaria din localitate (Directia Inspectie si Control) pentru verificarea autorizatiei de functionare a salii de dans, sa verifice pentru ce a fost autorizata si ( Directia Mediu ) pentru poluare fonica. Mai departe va puteti adresa si la Garda de mediu pentru poluare fonica unde anexati reclamatia dvs si raspunsul primit de la primarie , daca acesta va nemultumeste.
ynocentta a scris:

Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa se implice ,sa ia legatura cu proprietarul /administratorul scolii de dans pentru respectarea linistii si curateniei ,a normelor de convietuire in comun
In ultima instanta,sesizati oficial politia teritoriala


Cucoana, iar bati campii aiurea cu transformarea presedintelui asociatiei in militian de scara ?!?
Unde mama naibii scrie in legea asociatiilor de proprietari ca presedintele e responsabil de pastrarea linisitii publice ?!?
Nici macar n-ati intrebat unde se afla respectiva scoala de dans : intr-un apartament, intr-un spatiu comercial de la parterul blocului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin alimentar de la parterul blocului Florinji Florinji Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii mei locuiesc la bloc, etaj 1, si au semnat pt deschiderea unui magazin alimentar la parter. Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând s-a deschis o sala de jocuri cu program ... Jeasminne Jeasminne Bună ziua. De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. suntem mutați de curând într-un bloc. vecinii ... Maiby1234 Maiby1234 Bună ziua. Suntem mutați de curând într-un bloc. Vecinii de dedesubt amabili și înțelegatori. De ceva vreme însă se tot înfățișează la noi la ... (vezi toată discuția)