avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Date de contact pentru un site gratuit
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Date de contact pentru un site gratuit

Am publicat pe internet un site de anunturi gratuite in sistem de licitatie online ca persoana fizica. Ce date de contact sunt obligata sa dau despre mine ca autor al site-ului in termeni si conditii ? Dar daca as trece site-ul pe firma dar ar ramane tot gratuit? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costi dinu97 , utilizator 17:50, 23 Mai 2021
Bună seara!Am achiziționat un apartament într un bloc nou din bucurești cu termen de finalizare pe data de 31 martie 2021 .
În antecontract scrie că pe 31 martie trebuie să facem actul de vânzare-cumpărare dar acest termen nu se respectă din cauza unor probleme pe care nu le îndeplineasc ei.
Am făcut o notificare către firma respectivă și mi-a dat o prelungire pe încă 3 luni.
Întrebarea mea este cum ar trebui să fac înainte de a semna actul adițional ce clauze ar trebui să pun sau totuși ar trebui să mă reprezinte un avocat.
Vă rog frumos să mă sfătuiți ce ar trebui să fac.
Nu stiu dacă am explicat bine situația mea dar îmi este teama că nu o să reușesc să îmi iau casa.
Buna ziua, pentru ca intrebarea dvs sa fie vizibila pentru respondentii avizati cred ca trebuie sa nu fie trecuta ca raspuns la o alta intrebare ci ca intrebare independenta (la sectiunea intrebari). Totusi eu va recomand sa va consultati cu un avocat sau notar cat mai repede.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
popescuiulia, utilizator
Buna ziua ,va rog frumos ,am o prietena de familie ia murit sotul si are 4 copiii din care 3 la scoala ,a mers la primaria din localitatea Rosiori judetul Ialomita pentru a solicita un ajutor pentru copii care merg la scoala ,sotul nu a lucrat cu carte de munca ,la care secretara de acolo ia raspuns ca nu a mai intilnit un asemene caz si nu stie cum sa-i ajute ,din punctul meu de vedere cred ca exista legi si de aceea va rog frumos sami puneti la dispozitie acea lege ca sa pot merge la primarie sa o studieze si domniile lor ,va multumesc
Bună ziua, am lucrat în Franța am avut un accident am fost operat miau dat concediu medical 2 luni și nu misa plătit... Ce pot face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec un site de pe persoana fizica pe srl popescuiulia popescuiulia Buna ziua, as dori sa stiu cum trec un site de pe persoana fizica pe srl ( domeniul si hostingul va ramane pe persoana fizica) dar in termeni si conditii ... (vezi toată discuția)
Magazin online 4reall 4reall rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in ... (vezi toată discuția)
In cadrul declaratiei de avere se declara veniturile obtinute ... iu.lia iu.lia In cadrul declaratiei de avere se declara veniturile obtinute de catre sot/sotie, daca la data depunerii declaratiei sunt casatoriti, dar in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)