avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Jocuri de noroc \"pacanele\" schimbare Vector fiscal \"
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Jocuri de noroc "pacanele" schimbare Vector fiscal "

O societate " microintreprindere " platitor impozit venit 1 % ,cu activitate 5630 BAR face un contract cu o alta societate detinatoare de "Jocuri mecanice "("pacanele") si castigul este de 50% pentru fiecare .In situatia nou creata impozitarea este tot de 1 % sau trebuie sa trecem la impozitare pe profit cu 16 % avand practic si o activitate desfasurata in cadrul barului de jocuri de noroc si practic un venit din aceste activitati , chair daca nu sant ale noastre? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Impozitare bar de zi lilianaelena40 lilianaelena40 O societate com.cu cod caen 5630 care isi desfasoara activitatea ca si bar de zi cum va fi impozitata ?mentionez ca a fost infiintata ca platitoare de impozit ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte ROXANA MARIANA ENACHE ROXANA MARIANA ENACHE Buna ziua. Ma confrunt cu o problema in sensul ca am un bar de noapte si sunt inregistrat la finante ca platitor de impozit pe profit, iar contabila imi ... (vezi toată discuția)
Salariati in microintreprindere alexandra2016 alexandra2016 Buna ziua am o intreprindere deschisa anul trecut care are 11 salariati angajati cu 4 ore fiecare as vrea sa stiu firma mai se incadreaza la ... (vezi toată discuția)