avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Incheiere contract comercial de vanzare cumparare de ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Incheiere contract comercial de vanzare cumparare de marfuri

Buna ziua,as dori sa stiu in ce conditii o autoritate contractanta (primarie) poate sa incheie un contract comercial de vanzare cumparare de marfuri cu un comerciant,In completare precizez ca inainte autoritatea a avut un contract de furnizare de produse pe oug 34/2006 care intre timp a fost abrogata de legea 98/2016 privind achiziile publice.As intreba:nu se impunea incheierea altui contract de furnizare pe legea noua ,CARE ar fi baza legala de incheiere a contractului comercial intre autoritate si comerciant!
Cel mai recent răspuns: ionelamunteanu , utilizator 11:09, 18 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.Atunci, sa inteleg ca in mod normal si legal nu trebuia sa se incheie acel contract comercial si sa fie efectuate plati din bugetul local in baza acestui contract.Va precizez ca nu a fost vorba de licitatie publica avand in vedere faptul ca se acizitioneaza bunuri si servicii de la furnizorul respectiv iar acesta nu are cont in SEAP.iN PRIMUL RAND EL AR TREBUI SA SE INREGISTREZE in SEAP si abia apoi sa achizitionam de la el,nu?Sunt angajata pe functia de auditor public intern si acest aspect m a derutat putin in derularea misiunii de verificare pe care o desfasor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consemnarea in scris a depozitiei martorului constituie act administrativ? aidu aidu Depozitia scrisa a martorului constituie proces-verbal. Procesul verbal nu e act administrativ, doar daca e pregatitor. Insa depozitia unui martor nu e deloc ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile judiciare sunt acte administrative sau penale? eusaisapte eusaisapte cheltuielile judiciare sunt acte administrative sau penale? Daca sunt acte administrative pot fi anulate sau reduse in contencios administrativ... (vezi toată discuția)
Contestatie achizitie directa dancantemir dancantemir Actul administrativ prin care se anuleaza o achizitie directa (demarata prin anunt publicitate in SEAP ) cu depunere oferte la sediul autoritatii contractante ... (vezi toată discuția)